Aangesloten bij Taalakkoord

Wij zetten in op Taal

HOLLANDSWERK heeft zich in augustus als opleider aangesloten bij het Taalakkoord. Daarmee hebben wij toegezegd ons in te zetten voor het verbeteren van het Nederlands op de werkvloer. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij werkgevers actief informeren over het Taalakkoord en het belang van het goed beheersen van het Nederlands door hun werknemers.

Onze motivatie is vrij eenvoudig. Wanneer werknemers het Nederlands beter beheersen, verbetert de productie. Bovendien vergroot het de veiligheid en het plezier op de werkvloer. Tenslotte kunnen mensen die het Nederlands goed beheersen actiever meedoen in de samenleving.

Aansluiten

Wellicht is het voor uw organisatie ook interessant om u aan te sluiten bij het Taalakkoord. Wij nodigen u daar in ieder geval van harte voor uit. Meer over het Taalakkoord leest u in op www.taalakkoord.nl. Mocht u willen weten wat HOLLANDSWERK in het kader van het verbeteren van taal op de werkvloer voor u kan betekenen, dan komen wij graag bij u langs. We informeren u dan gelijk over de subsidiemogelijkheden die er zijn.