Informatie voor werknemers

Op 1 januari 2015 is de Participatiewet ingegaan. Dat betekent dat de sociale werkvoorzieningsbedrijven “op slot” zijn, dat mensen uit de doelgroep WSW, Wajong en WWB geacht worden een baan te vinden in een regulier bedrijf. Misschien hoort u tot die doelgroep. Het Drie Stappen Plan van HEEL HOLLAND WERKT helpt u een fijne werkplek te vinden en van uw nieuwe baan een succes te maken.

Stap 1: Het vinden van een baan

Het vinden van een leuke werkplek kan een lastig proces zijn. Wij kunnen u daar echter bij helpen. Het gaat daarbij niet alleen om het helpen met solliciteren. Ook benaderen we werkgevers actief voor de mensen die in ons bestand zitten.

Stap 2: Training

Misschien is het nodig dat u training of scholing krijgt voor u aan het werk gaat. Of, terwijl u al aan het werk bent. We denken hierbij aan het leren van vaardigheden die het omgaan met collega’s gemakkelijker maken. Die er voor zorgen dat u zich in het bedrijf beter op uw plek voelt. Wij zorgen daarvoor.

Stap 3: Begeleiding

Op het moment dat u een baan hebt gevonden, houdt het voor ons niet op. We houden contact met uw werkgever en komen bij u langs op de werkplek. Ook training en begeleiding op de werkplek kunnen we op deze manier verzorgen.

Drie Stappen Plan

U heeft nu kennis gemaakt met ons Drie Stappen Plan: solliciteren – trainen – begeleiden. Drie stappen, die de weg naar een passende baan mogelijk maken.

Voorbereidende stap

Om te weten wat wij nu voor u kunnen doen, mag u de Voorbereidende stap zetten. Dat is even contact met ons opnemen. Dat kan gemakkelijk via het contactformulier op de website.

En heeft u een andere vraag? Stelt u deze gerust, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen!